Social

#oferte revelion # petrecere revelion # vacanta craciun #oferte craciun #petrecere craciun #vacanta_iarna # unde mergem

SONDAJ. Romanii petrec de sarbatori la...

Tot mai putini romani isi permit sa plece de acasa intr-o scurta vacanta de iarna, mai ales de sarbatori. Dintre ei, 85% prefera sa ramana in tara, tot din cauza bugetului redus. 

Cele mai ieftine destinatii pentru sarbatorile de iarna sunt cele care nu au deloc sau macar in apropiere o partie de schi, cum ar fi Moneasa, Slanic Prahova, Slanic Moldova, Calimanesti sau Caciulata de pe defileul Oltului. Aici un sejur de 3 zile la o cabana sau o pensiune de 2 margarete costa aproximativ 400 de lei, fara masa inclusa. 

Pentru un sejur de 4 zile la Straja, Durau, Vatra Dornei, Sovata, Azuga sau Rucar o sa dati dublu. In cazul in care va doriti o vacanta in stil traditional in Bucovina sau Maramures, preturile pornesc de la 900 de lei. In Busteni, Moeciu sau Arieseni puteti petrece 4 zile cu 1.200 de lei, cele mai scumpe sunt insa hotelurile din Sinaia, Poana Brasov si Predeal, unde preturile pornesc de la 2.500 de lei de musafir.

In strainatate, preturile pornesc de la 200 de euro in Bulgaria sau Slovenia si urca pana la cateva mii daca alegeti destinatii exotice precum America Latina, de Sud sau diferite insule unde Mos Craciun va veni in slapi de plaja, nicidecum cu sania. 

De asemenea, pentru cei ce doresc sa cheltuiasca mai putin de sarabatori, exista varianta petrecerilor in club. Aici se organizeaza petreceri tematice, bauturile alcoolice sunt la discretie, iar meniul pe masura. Totul contra unor sume ce pornesc de la 150 de lei de persoana. 

Voi unde veti petrece sarbatorile?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea