Social

#astrolog #roman #previziuni viitor

Romanii isi afla viitorul de la astrologi

Foarte multi romani sunt curiosi in legatura cu ce le va ofei anul 2009. Astrologii asteapta sa le prevesteasca clientilor in ce fel ii va afecta urmatorul an, la preturi destul de piperate, informeaza Realitatea Tv.

Totusi, romanii se arata dispusi sa aloce aceste sume de bani pentru a-si afla viitorul. Clientii care vor sa afle ora exacta la care s-au nascut trebuie sa plateasca intre 50 si 80 de lei. Prin intermediul Internet-ului, o sedinta virtuala cu astrologul, care dureaza 30 de minute, poate ajunge la 60 de lei. Clientii, care vor sa afle previziunile pentru intregul an, sunt nevoiti sa scoata din buzunar 180 de lei, dar preturile urca la 200 de lei, in cazul in care acestia vor sa afle daca sunt compatibili cu persoana iubita .

Totusi, un studiu astrologic, complet, poate ajunge si la suma de 500 de lei. Desi este o suma destul de mare, oamenii nu contenesc sa apeleze la astrologi, cand este vorba de viitorul lor. "Exista companii care apeleaza, din zona brokerilor, consilierilor imobiliari , media si publicitate, din toate sectoarele", a afirmat astrologul Mariana Cjocaru, potrivit sursei citate. A.B.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea