Social

#discriminare #romani #romani in italia

Romanii, subiect de batjocura

Italienii ne iau iarasi in ras intr-o emisiune televizata. Romanii au fost batjocoriti, fiind ironizati pe motiv ca se supara si sustin mereu ca sunt discriminati.

In emisiunea "The Show Must Go Off", o actrita din Italia a interpretat o romanca . La inceputul clipului, prezentatorul emisiunii o calca pe picior pe "romanca", iar aceasta intreaba foarte tare "Pentru ca sunt romanca m-ai calcat pe picior? Daca eram italianca, erai atent".

"Si acum ca stii ca sunt romanca, ce crezi? Ca sunt prostituata ?", continua actrita, care este imbracata in pantaloni mulati, o bluza decoltata, pantofi albi, ochelari de soare pe cap si o geanta stralucitoare.

"Dar ce crezi, ca am venit in Italia ca sa ma casatoresc cu un batran ca tine? Mie imi plac tinerii", continua actrita, care spune ca o cheama Catinca si ca vine din Romania, despre care spune ca "este in Europa".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea