Social

# masuri relaxare #coronavirus

Romanii care vin din strainatate nu vor mai trebui sa stea in izolare 14 zile

Romanii care vin din strainatate ar putea scapa de izolarea de 14 zile la domiciliu, potrivit unui anunt facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta sustine ca Romania se afla pe drumul cel bun in lupta cu coronavirusul, iar incepand cu data de 15 iunie vor urma noi masuri de relaxare.

Virgil Popescu a precizat că din 15 iunie românii care ies din țară vor putea reveni fără să mai fie obligați să stea în carantină sau în autoizolare pentru două săptămâni, lucru valabil și pentru cei care vin din străinătate în România.

"Aș numi așa de o zonă a liberalizării de întoarcere în țară. Eu sunt optimist că începând cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de această intrare în izolare, după ce revii în țară. Vrem să relaxăm și mai mult măsurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria și Grecia, ci și de țările care au o incidență a cazurilor mică", a explicat ministrul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea