Social

#evaziune fiscala #bon fiscal #taxe si impozite #incurajare bon fiscal

Romanii care cer bon fiscal vor fi premiati de Guvern

Pe langa faptul ca romanii ar putea manca gratuit la restaurant daca nu primesc bon fiscal, acestia vor putea participa si la o tombola ce va fi organizata de Guvern, in ideea incurajarii acestei initiative de stimulare a cererii bonului fiscal.

Aceasta tombola va fi organizata la sfarsitul anului, iar Guvernul vrea sa ii stimuleze pe romani sa ceara bonul fiscal si sa elimine evaziunea fiscala. Romanii pot castiga premii importante, printre care si o masina.

"Nu este inca un proiect concretizat in acest sens. Au fost discutii legate de posibilitatea de a identifica acele metode prin care consumatorii sa fie stimulati sa solicite bon fiscal", a declarat Dan Manolescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor.

Aceasta metoda propusa de Guvern nu este una noua. In 2010, Guvernul Boc a incercat sa implementeze o masura similara, oferindu-le romanilor care cer bon fiscal bonusuri la plata taxelor si impozitelor.

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea