Social

#studiu #romani # apa imbuteliata

Romanii au baut 54 de litri de apa imbuteliata de persoana, in 2011

Romanii au consumat, in 2011, aproximativ 54,55 de litri de apa imbuteliata de persoana, se arata intr-o analiza a companiei Rio Bucovina .

La sfarsitul anului 2011, piata de apa imbuteliata din Romania atinge circa 12 milioane de hectolitri, iar ca valoare 1,4 miliarde de lei.

Referitor la evolutia pietei si a consumului de apa minerala naturala in 2012, specialistii Rio Bucovina apreciaza ca acesta nu va scadea, ci va avea un trend crescator , intre 3 si 5%.

"Consumatorul roman a cheltuit, in medie, 1,16 lei/ persoana in 2011. In ultimul timp, pretul mediu la raft pe 2011 s-a mentinut la aproximativ 1,2 lei/litru. Legat de preferintele de consum ale romanilor, conform datelor Rio Bucovina, putem spune urmatoarele: romanii prefera in continuare marci de apa minerala naturala sau apa de masa romanesti in procent de peste 90%", se arata in analiza companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea