Social

#magnitudine seism #cutremur romania # cutremur vrancea #cutremur #seism #romania

Romania, zguduita de un cutremur puternic! Ce magnitudine a avut

Romania a fost zguduita in aceasta dimineata de un nou cutremur. Seismul s-a a avut loc la ora 05:57 si a avut epicentrul in judetul Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 101 kilometri si a avut magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter.

Alte trei cutremure s-au mai produs luni, in tara noastra: in judetul Vrancea (2 grade pe scara Richter), in judetul Buzau (2,4 pe scara Richter) si in judetul Giurgiu (2,1 pe scara Richter), potrivit libertatea.ro.

In luna iunie, in Romania, s-au produs alte 20 de cutremure pana in prezent. Acestea au avut epicentrul in judetele Vrancea, Buzau, Gorj, Galati, Prahova, Giurgiu si Brasov.

Cel mai puternic cutremur de anul trecut a avut loc in data de 29 martie. Acesta s-a produs in Judetul Buzau si a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter.

Potrivit datelor furnizate de INFP, cel mai puternic cutremur din ultimii ani a avut loc pe 22 noiembrie 2014, cutremurul avand o magnitudine de 5,7 grade pe scara Richter..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea