Social

#romania handbal masculin #rusia handbal masculin #cm din croatia

Romania va juca impotriva Rusiei pentru locul 15 la CM din Croatia

Nationala masculina de handbal a Romaniei a fost depasita clar de fosta campioana mondiala in grupa I din Cupa Presedintelui, cu scorul de 40-32, terminand seria pe pozitia a doua si fiind aruncata astfel in meciul pentru pozitiile 15-16 la mondiale, unde va da piept cu Rusia.

Spania , castigatoarea titlului mondial in 2005 si medaliata cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost un adversar extrem de dificil pentru handbalistii tricolori , care si asa stateau destul de prost la capitolul moral.

Romania s-a tinut de iberici pe tabela de scor pana in minutul 39, cand de la scorul de 24-23 pentru Spania s-a ajuns la 28-23 in doar 3 minute. Formatia noastra a acuzat socul si nu a mai putut reveni in meci, fiind dominata in continuare de Spania care s-a distantat si la 10 goluri, 40-30 in minutul 59.

Doua reusite pentru tricolori in final si doar opt goluri diferenta pentru iberici (40-32), suficient insa pentru ca Spania sa joace in meciul mai bun de clasament, pentru pozitia a 13-a cu Egiptul.

Valentin Ghionea (7) si Adrian Petrea (5) au fost principalii marcatori ai Romaniei in disputa de luni cu Spania, in timp ce pentru iberici au inscris cele mai multe goluri Garcia Ugalde (9) si Gonzalez Victor (8). In a doua grupa din Cupa Presedintelui, in derbiul seriei, Egiptul a reusit sa invinga Rusia cu scorul de 31-27 si astfel sa acceada in meciul pentru pozitia a 13-a, alaturi de Spania.

Rusia va juca in compania Romaniei in meciul pentru pozitiile 15-16, care este programat marti. Tot marti se mai joaca la mondialele de handbal si in ultima etapa a grupelor principale..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea