Social

#permis auto #coruptie #diplome #copii #organe #relatii #romania #spaga

Romania, tara spagii

Daca ai bani in Romania, poti cumpara orice, de la sanatate si familie (organe, copii, sotie) pana la  respect (diplome false). Nici permisele auto nu le sunt inaccesibile celor care au bani si relatii.

Cotidianul prezinta lista socanta a "cumparaturilor" pe care le poate face oricine nu se uita la bani.

Copii si organe

In comunitatile de romi, unele familii sarace isi vand nou-nascutii cu 500 euro. Baietii sunt cei mai cautati pentru adoptie.

La mica publicitate , gasesti un rinichi cu 8.000 de euro. Unii parinti nu se gandesc de doua ori inainte sa-si vanda copiii, desi stiu ca acestora li se vor preleva organele pentru transplant.

Sotie si cetatenie

Domnii straini care vor cetatenie romana , gasesc usor o tanara care sa se casatoreasca cu ei pentru 10.000 euro, sau mai putin daca mireasa vine din mediul rural. In ultimii doi ani, oficialitatile au descoperit peste o suta de astfel de cazuri.

Educatie si diplome

Cu 3.500 euro poti obtine diplome false de bacalaureat si licenta. Pentru o carte de identitate falsa folosita de cel care da examenul de licenta in locul tau, e nevoie de 600 euro. La Universitatea Nationala de Aparare "Carol I", o diploma de doctor s-ar obtine cu 15.000 de euro - investigatia MAI este in desfasurare.

Mai multe detalii despre spagile autohtone, de la inmatriculari de autovehicule furate, pana la obtinerea de informatii secrete, in Cotidianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea