Social

Romania se poate califica in sferturi

Mijlocasul echipei nationale a Italiei, Gennaro Gattuso, a declarat in cursul zilei de joi ca vede in reprezentativa lui Victor Piturca un adversar redutabil.

“Campionatul European este o competitie mai dificila decat Mondialul, pentru ca aici joaca numai cele mai puternice echipe. De exemplu, Romania, toata lumea o vede drept codasa grupei, dar din punctul meu de vedere are posibilitatea sa se califice mai departe”, a declarat Gattuso.

Se pare ca declaratiile prietenoase ale italienilor sunt din cauza faptului ca in acest moment Squada Azzurra are o mare problema in defensiva dupa accidentarea de saptamana aceasta a lui Canavaro.

Aceasta accidentare este o veste foarte buna pentru trupa lui Piturca, care pot profita de flancurile apararii.

„Trebuie sa fim foarte pregatiti pentru meciurile de la turneu si cand intram pe teren sa strangem din dinti si sa nu ne gandim ca suntem campioni mondiali. Suntem intr-o grupa cu echipe bune si trebuie sa fim foarte atenti”, a incheiat Gattuso.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea