Social

#bilant politia romana #ruta trafic heroina #romania trafic droguri

Romania, pe ruta de tranzit a heroinei din Afganistan catre Occident

Seful Politiei Romane, chestorul Petre toba ( foto ), a declarat, marti, la bilantul pe 2008 al institutiei, ca exista informatii care duc la ipoteza ca Romania a fost introdusa si pe o alta ruta de tranzit a heroinei, din Afganistan catre Occident .

"Ruta de trafic de heroina a ramas stabila in zona balcanica, insa in ultima perioada am obtinut informatii care duc la ipoteza ca Romania a fost introdusa si pe o alta ruta de tranzit a heroinei, din Afganistan catre Occident", a afirmat Toba citat de Newsin.

In ceea ce priveste traficul si consumul ilicit de droguri, el a afirmat Romania continua sa ramana o tara de tranzit. El a atras atentia ca a crescut consumul si traficul de droguri sintetice, in special in randul tinerilor din marile aglomerari urbane.

Mai ales Bucurestiul este vizat de traficul intern si consumul de heroina, in restul tarii inregistrandu-se cazuri izolate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea