Social

"Romania keeps walking", de Michalis Moscholios, la Bruxelles

Centrul Roman de Informare de la Bruxelles prezinta joi, 17 aprilie 2008,  expozitia de fotografie “Romania keeps walking” a fotografului grec Michalis Moscholios. Expozitia este gazduita de galeria Art Base de la Bruxelles si poate fi vizitata in perioada  17 aprilie – 17 mai.

Michalis Moscholios si-a facut o parte din studiile academice in Romania si este in prezent  functionar al Comisiei Europene. A fost premiat la numeroase concursuri de fotografie de la Bruxelles si se declara fascinat de Romania. Moscholios se revendica din scoala de “street photography ” devenita celebra in Franta, Marea Britanie si Statele Unite prin nume precum Henri Cartier-Bresson, Bruce Davidson, Don Mc Cullin sau David Baley, artistul fotografiei „glam” timpurii.

Cele 22 de fotografii de format amplu care compun expozitia surprind strazi, oameni, chipuri si prezinta publicului imaginea unei tari in continua miscare si evolutie. Fotografiile propuse fac parte dintr-un proiect vast numit “Europa mia”, inceput de fotograful grec cu cativa ani in urma, proiect in care artistul incearca sa surprinda prin lentila schimbarile traite de europenii din mediul urban.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea