Social

#romania-elvetia #euro 2016 #pariuri sportive

Romania - Elvetia la Euro 2016! Cine crezi ca va castiga?

De la ora 19:00 pe Parc des Princes din Paris are loc al 2-lea meci al Romaniei din Grupa A de la Euro 2016, impotriva Elvetiei. Partida este condusa la centru de rusul Sergei Karasev si poate fi urmarita in Romania pe PRO TV si Dolce Sport 1.

 

Lucrurile au decurs normal in prima etapa a Grupei A de la Euro 2016, Franta s-a impus in fata Romaniei, e drept ca mult mai greu decat ne-am fi asteptat iar Elvetia a batut-o pe Albania, la fel de greu desi mai bine de o repriza elvetienii au avut un om in plus dupa eliminarea lui Cana.

Dupa incheierea primei runde ne putem face o idee despre ce s-a jucat pana acum la acest Campionat European, din primele 12 meciuri in doar doua s-au marcat mai mult de 2.5 goluri (Franta – Romania 2-1 si Tara Galilor – Slovacia 2-1). Desi jucatorii nationalei au declarat ca vor ataca si vor incerca sa obtina victoria Anghel Iordanescu nu parea foarte increzator la conferinta de presa, spunand ca este destul de greu sa-i aduca la cel mai bun nivel psihic si fizic dupa meciul cu Franta in care s-a depus un efort considerabil.

 

1.54

                    sub 2.5 goluri                    

1.50

 

1.50


Echilibru perfect intre Romania si Elvetia, cele doua s-au intalnit de 12 ori in istorie: 5 victorii Romania, 5 victorii Elvetia si 2 rezultate de egalitate. O infragere ar putea fi fatala pentru ambele echipe, chiar si pentru Elvetia care are deja 3 puncte pentru ca in ultima runda joaca cu Franta care o sa incerce sa castige toate jocurile pentru ca evolueaza acasa. Nu este imposibil sa iesi din grupe cu doar 3 puncte insa e foarte dificil, dar cu 4 puncte situatia se schimba radical, acest punct obtinut in urma unei remize asta seara ar putea conta enorm pentru cele doua echipe implicate – Elvetia ar fi ca si calificata in optimi iar Romania ar juca in ultima runda cu Albania la victorie pentru iesirea din grupe.

 

3.10

                        egal                               

3.05

 

2.95


Se anunta viata grea pentru fundasii nostri laterali pentru ca elvetienii au jucatori rapizi in ofensiva precum Shaqiri, Mehmedi iar aparatorul dreapta Lichtsteiner urca foarte mult. Probleme o sa fie pe banda noastra stanga, unde se afla Rat, aici am fi tentati sa pariem ca ia galben insa el are deja un galben luat in partida de debut cu Franta ceea ce inseamna ca ar fi suspendat la urmatorul avertisment. Fiind un jucator cu atata experienta credem ca va evita faulturile dure, in schimb ajutorul lui de pe banda, Stancu, este predispus la cartonas. Elvetia o sa controleze acest joc, o sa aiba posesia si mai multe suturi pe poarta iar numarul de offside-uri ar trebui sa ajunga la patru per total pentru ca ambele echipe vor juca cu mingi lungi pe cele doua varfuri Seferović respectiv Keșerü.

Bogdan Stancu ia galben

5.00

Mai multe suturi pe poarta Elvetia (-0.5)

1.48

Peste 3.5 offside-uri in meci

1.57

 

Analiza realizata de Ponturi-bune.ro, websiteul celei mai mari comunitati de pariori din Romania. Intra acum pe www.ponturi-bune.ro si vezi restul analizelor pentru meciurile de la Campionatul European din Franta.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea