Social

#smartphone #studiu #romania #uniunea europeana #laptopuri #angajati # tablete

Romania, codasa UE la dotarea angajatilor cu laptopuri si tablete

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana cand vine vorba despre companiile care pun la dispozitia angajatilor dispozitive mobile cu acces la internet, precum laptopuri, tablete si smartphone-uri, cu un procentaj de 22%, de peste doua ori mai mic decat media UE (48%).

Potrivit unui raport Eurostat, procentajul companiilor care ofera angajatilor aceste dispozitive variaza puternic in cadrul UE. Procentajul inregistrat de Romania, Grecia si Bulgaria este de 22%, 27% si 31%. La polul opus se afla Finlanda (78%) si Danemarca (65%), urmate de Cehia (63%).

In cazul a 93% dintre firmele romanesti care ofera tablete, smartphone-uri si laptopuri, dispozitivele sunt sunt folosite pentru accesarea serviciului de email al companiei si informatiilor publice online. 53% dintre firme permit accesul/modificarea de documente cu ajutorul lor, in timp ce 43% pun la dispozitie dispozitive pe care ruleaza aplicatii speciale tip business.

Raportul Eurostat a folosit date obtinute in cadrul unui sondaj realizat la inceputul acestui an.

Sursa foto: flourishmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea