Social

#romania #prognoza meteo #nameti #situatia drumurilor

Romania, acoperita de nameti. Afla care este situatia drumurilor si prognoza meteo!

De ieri ninge aproape fara oprire in toata tara, iar meteorologii anunta si pentru astazi vreme rea, cu ninsori, viscol si frig.

Toate drumurile din tara sunt acoperite cu zapada si, chiar daca utilajele de deszapezire au lucrat toata noaptea, unele drumuri sunt blocate. Inca de la inceputul saptamanii, meteorologii au emis cod galben de viscol si ninsori, cele mai afectate judete fiind Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Braila.

Politistii recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa isi echipeze masina corespunzator, in caz contrar vor fi sanctionati.


-26 de grade in Bucuresti

Si in Bucuresti ninge de ieri, iar viscolul ingreunat eforturile utilajelor de a deszapezi drumurile.

Politistii de la brigada rutiera vor amplasa mai multe filtre pentru fluidizarea circulatiei si pentru combaterea incidentelor neplacute din trafic. In plus, acestia recomanda bucurestenilor sa isi lase masinile acasa.

In urmatoarele ore, meteorologii avertizeaza ca Bucurestiul va intra sub incidenta unui cod galben de ger. Joi, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii, iar in capitala se vor inregistra chiar si -26 de grade.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea