Social

Roman din Italia, acuzat ca a violat in masina sa o minora

Fata de 17 ani readuce in memoria italienilor situatia Giovannei Reggiani, pentru a carei violare si ucidere este cercetat Nicolae Remus Mailat.

O italianca de 17 de ani a reclamat ca a fost violata de un roman de 26 de ani, pe care carabinierii din Udine l-au arestat, sambata, la scurta vreme dupa primirea reclamatiei. Victima se urcase in masina romanului, pe care il rugase sa o duca acasa, dar nu se stie daca cei doi se cunosteau sau nu dinainte.

Potrivit postului italian de televiziune RAI News 24, autoritatile ar fi primit o marturie „confuza” din partea fetei, dar au reusit sa-l retina pe suspect in locuinta lui din Udine, pentru ca fata indicase strada Conegliano drept apropiata de locul unde s-au petrecut cele reclamate.

Deocamdata, cele mai solide probe impotriva romanului sunt imaginile unor camere de supraveghere stradala, care au surprins autovehiculul sau pe la ora indicata de victima. In plus, aceasta are urme de violenta la nivelul fetei, puse pe seama luptei cu agresorul. Altfel, nu are alte leziuni, care i-ar putea pune viata in pericol, asa cum s-a intamplat in „ cazul Mailat ”.

In octombrie 2007, la Roma, Nicolae Remus Mailat ar fi agresat-o sexual si jefuit-o pe Giovanna Reggiani , iar violentele la care a fost supusa ar fi fost cauza decesului ei. Mailat, al carui proces incepe in septembrie, neaga unele dintre acuzatii. In schimb, in cazul celor petrecute la Udine, asupra imprejurarilor in care s-au produs faptele carabinierii nu emisesera inca o versiune oficiala, care sa fie adusa si la cunostinta autoritatilor romane.

Potrivit purtatorului de cuvant al MAE de la Bucuresti, atasatii pentru Afaceri Interne de la Consulatul Romaniei la Milano se aflau, ieri, in legatura cu autoritatile din Udine pentru a afla natura exacta a acuzatiilor aduse romanului.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea