Social

#presedinte camera deputatilor #roberta anastase #vasile zgonea

Roberta Anastase a fost inlocuita cu Vasile Zgonea la sefia Camerei Deputatilor

Plenul reunit al Camerei Deputatilor, a votat, marti, revocarea din functie a presedintelui Camerei, Roberta Anastase. Locul acesteia va fi ocupat de deputatul PSD Vasile Zgonea. Decizia a fost luata in unanimitate cu 161 de voturi "pentru" si niciunul "impotriva".

Votul a fost secret, cu buletine. Grupul UDMR a fost prezent, insa nu a participat la procesul de votare.

"Iata ca ceea ce era de asteptat sa se intample s-a intamplat, in sensul in care in sedinta Camerei Deputatilor s-a propus si acceptat de catre plen revocarea presedintelui Camerei Deputatilor. Aceasta interventie a mea nu este o interventie in apararea persoanei Roberta Anastase, ci in apararea institutiei presedintelui Camerei Deputatilor", a declarat Roberta Anastase pentru Mediafax.

"Este datoria mea sa ies si sa apar institutia presedintelui Camerei Deputatilor in continuare, in sensul de a ataca la Curtea Constitutionala aceasta hotarare a Camerei Deputatilor", a adaugat Anastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea