Social

#robert gates #pentagon #operatie brat

Robert Gates, seful Pentagonului, operat la brat

Secretarul apararii Robert Gates a fost operat la brat vineri si intentioneaza sa isi reia activitatea saptamana viitoare, a anuntat Pentagonul , citat de Reuters. Chirurgii au refacut un tendon din bratul stang al lui Gates.

Secretarul apararii a spus ca a suferit un accident in timp ce incerca sa ataseze o lama de plug de zapada la un tractor , in timpul vacantei de Craciun pe care a petrecut-o la casa sa din Pacific Northwest. Gates s-a aflat sub anestezie generala mai putin de doua ore, in timpul interventiei chirugicale care a avut loc la spitalul de la baza aeriana militara Andrews, din apropiere de Washington, a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, Geoff Morrell .

Pe parcursul operatiei, secretarul adjunct al apararii Gordon England a preluat atributiile sale. "Medicii au descris operatia drept un succes. El se afla in prezent acasa, se odihneste si se va intoarce la birou luni dimineata", a asaugat Morrell. Gates, singurul membru al administratiei Bush pe care Barack Obama l-a mentinut in functie, va trebui sa poarte atele si un bandaj o saptamana sau doua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea