Social

#robert de niro #iasi #anchetatori #ancheta #credit #banca.

Robert de Niro ia credit de nevoi personale de la Iasi

Robert de Niro, la un pas de a trage “un tun” de cateva sute de milioane de lei la o banca din Iasi, anunta “Buna ziua, Iasi”. Nu este o gluma, ci o descoperire a procurorilor de la Crima Organizata ieseni care au descoperit un buletin cu poza si numele actorului american, care urma sa fie folosit pentru obtinerea unui credit de la BRD Iasi, autorii falsului fiind arestati de catre judecatorii ieseni.

Din informatiile din dosarul intocmit de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi, "Robert Deniro" vroia sa ceara un credit de nevoi personale de la BRD Iasi, pe baza unei carti de identitate romanesti false.

Se pare ca pe actul de identitate depus odata cu cererea era pusa o poza a lui Robert de Niro, faimosul actor american, iar la rubrica domiciliu erau trecute mai multe date eronate, respectiv strada Eternitatea nr.1, parcela 3, mai precis o parcela a cimitirului iesean Eternitatea.

Actiunea care il are in centru pe “romanul Deniro” ii apartine unui grup de infractori ieseni, o parte dintre acestia fiind deja arestati de catre politistii din Iasi. Din reteaua infractionala fac parte, conform anchetatorilor, Daniel Venus Dragnea, de 41 de ani, Ovidiu Toma, de 40 de ani, Pipirig Manoil, de 28 de ani, Manuel Trusca, de 52 de ani, si Costel Chirascu, de 26 de ani, impreuna cu Stefan Badii, de 23 de ani, din Harlau, si cu Adrian Crasmaru, de 26 de ani, din orasul Navodari din judetul Constanta.

Din locuintele acestora procurorii au confiscat 23 de carti de identitate false, printre care si actul de identitate facut pe numele actorului american, 15 stampile false cu numele unor societati comerciale, o trusa de confectionat stampile, echipamente si tehnica necesare falsificarii documentelor si doua pistoale.

Conform declaratiilor anchetatorilor, membrii retelei risca pedepse de pana la 25 de ani de inchisoare.

Sursa foto : www.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea