Social

#activ joi #serviciu vodafone #roaming zbor

Roaming in avion de la Vodafone

Serviciul de roaming care permite utilizarea telefonului mobil pentru apeluri si SMS in timpul zborurilor cu avionul a fost lansat joi de Vodafone Romania .

Tariful pentru un apel efectuat in timpul zborului este de 2,65 euro/minut, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel, de 0,63 euro, anunta Cotidianul

Pentru apelurile primite, abonatii Vodafone Romania vor plati un tarif de 2,2 euro/minut, iar utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 de 0,89 euro credit/minut. SMS-urile expediate vor fi taxate cu 0,75 euro/SMS pentru abonati si cu 0,45 euro/SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1, iar primirea unui mesaj text este gratuita. Tarifele nu includ TVA.

Clientii Vodafone Romania vor putea utiliza telefonul mobil in timpul calatoriei cu avionul, dupa ce aeronava atinge altitudinea de croaziera , prin selectarea retelei AeroMobile.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.