Social

#evoMAG.ro # oferte evomag.ro #evoMAG #amd #AMD Radeon

(P) Ridica grafica jocurilor la cel mai inalt nivel cu AMD si evoMAG

Cumpara de le evoMAG una din placile video AMD Radeon cu chipset 7950 sau 7970 si bucura-te de 3 jocuri (Sleeping Dogs, Hitman, Farcry 3) in valoare de 160$ oferite cadou.


AMD Radeon HD 7950

Proiectat pentru incredibilul DirectX 11 jocuri, AMD Radeon HD 7950 ofera performante uimitoare in cele mai solicitante jocuri, cum ar fi DiRT Showdown, Sniper Elite V2 si Nexuiz.

De asemenea, aceasta placa accelereaza aplicatiile pe care le utilizati in fiecare zi si inscrie performante mai bune in Adobe Creative Suite 6 sau Corel WinZip.

Cu suport complet pentru HDMI (cu 4K) si DisplayPort 1.2 HBR2, AMD Radeon HD 7950 este gata pentru cea mai mare rezolutie oferita de un ecran: 4096x2160.

Pentru aceste performante sunt responsabile tehnologia AMD PowerTune, disponibila acum cu Boost.2, dar si ultima generatie a tehnologiei AMD Eyefinity, ce ofera un nou suport pentru sunet stereo 3D și noi configurații de afișare de brand pentru pana la sase monitoare.


AMD Radeon HD 7970

AMD Radeon HD 7970 se inscrie in lista tehnologiilor de ultima ora, fiind inarmat cu noua PCI Express 3.0 standard si configuratii multi-GPU AMD CrossFire.

Alimentata de noua retea 28nm GCN Architecture si dotata cu tehnologia AMD PowerTune, aceasta placa video ofera acceleratii fara precedent.

Piata nu este pregatita pentru video 4k, dar Radeon este. Cu suport complet pentru HDMI si DisplayPort 1.2 HBR2, AMD Radeon HD 7970 este setat optim pentru Quad HD.

Iar daca nu te-am convins pana acum ca merita sa testezi una dintre placile video, te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.


Despre evoMAG.ro

evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea