Social

Rezultatul conteaza la Euro 2004

Selectionerul Olandei, Dick Advocaat, a declarat, marti, ca la aceasta editie a Campionatului European conteaza mai mult rezultat decit calitatea jocului prestat.

"Este momentul ca Portugalia si Olanda sa demonstreze Europei ca pot juca bine. Portugalia a aratat deja acest lucru in sferturile de finala contra Angliei. Insa, acest lucru nu ma ingrijoreaza. Jucatorii mei au inteles ca daca au ajuns atit de departe, pot merge pina la capat. La aceasta editie a CE conteaza mai mult rezultatul decit jocul si acest lucru se vede in toate meciurile", a spus Advocaat.

Advocaat considera ca Portugalia se va bucura de sprijinul suporterilor, insa acest lucru ar putea fi si in dezavantajul sau. "Este evident ca Portugalia se va bucura de sprijinul suporterilor sai, insa noi avem jucatori experimentati care nu vor fi perturbati de acestia. De asemenea, portughezii vor trebui sa suporte o presiune enorma, din partea presei si a suporterilor. Intreaga tara asteapta un rezultat pozitiv de la ei, iar orice alt rezultat decit victoria va fi considerat o catastrofa ", a spus Advocaat.

Intrebat cum un jucator precum Patrick Kluivert accepta sa fie rezerva, Advocaat a spus: "Faptul ca un jucator ca el accepta alegerea mea si se comporta pozitiv este un lucru de care poate fi mindru. Comportamentul sau si a altor jucatori care nu intra in echipa mea de baza influenteaza pozitiv viata grupului".

Portugalia si Olanda se vor intilni, miercuri, in semifinalele Euro-2004.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea