Social

# bebelus mort suceava # preot botez #bebelus mort botez

Rezultatele necropsiei in cazul bebelusului mort dupa botez. Preotul nevinovat

Legistii au stabilit cauza mortii bebelusului in varsta de 6 saptamani care a murit la scurt timp dupa ce a fost scufundat total in cristelnita in timpul botezului.

Potrivit analizelor, bebelusul a murit, de fapt, in urma unei pneumonii severe. Parintii copilului sustin insa ca micutul nu suferea de nicio afectiune.

"Ea s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă sindromului de detresă respiratorie acută instalat pe fondul pneumoniei interstiţiale, cel mai probabil de etiologie virală (confirmată la examenul histopatologic şi imunohistochimic) complicată în evoluţie cu bronhopneumonie formă severă, la un nou născut prematur, nevaccinat şi nedispensarizat, au spus legiştii.

Tatăl micuțului neagă rezultatele necropsiei

Tatal bebelusului spune ca nu crede in rezultatele necropsiei si va contesta legal rapotul de expertiza. Potrivit declaratiilor facute de tatal bebelusului, pana la botez, micutul nu a avut frebra, nu a tusit si nu a prezentat niciun fel de simptom de boala.

"Sus-numitul a fost internat pe Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în perioada 31.01 – 1.02, între orele 14.49 – 01.30, cu diagnostic Stop cardio-respirator resuscitat, insuficienţă respiratorie severă, înec prin imersie de apă, encefalopatie hipoxică.
Pe parcursul spitalizării nu s-au efectuat examene radiologice, examene ecografice, explorări imagistice, alte examene de specialitate şi test RT-PCR Sars Cov2", scrie in raport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea