Social

#alegeri prezidentiale #mircea geoana #traian băsescu

Rezultate finale: Basescu impotriva tuturor in turul II

Rezultatele finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale au fost anuntate de Biroul Electoral Central. In turul I, cei doi candidati pe care romanii ii pot vota sunt Traian Basescu si Mircea Geoana.

Traian Basescu - 32,44%

Mircea Geoana - 31,15%

Crin Antonescu - 20,02%

C. V. Tudor - 5,56%

Hunor Kelemen 3,83%

Sorin Oprescu - 3,18%

Crin Antonescu va semna astazi la sediul PSD un acord pentru sustinerea unui guvern condus de Klaus Iohannis , in cazul in care candidatul social-democrat va castiga alegerile. UDMR a anuntat sa sustine alegerea PNL, dar nu va semna nimic cu PSD pentru moment. Motivul pentru care Mircea Geoana nu vrea sa se apropie pentru moment de UDMR ar fi incercarea de a castiga sustinerea electoratului lui Corneliu Vadim Tudor, noteaza Gandul.

"Oricum in aceasta campanie electorala sunt implicat inca de ieri, cand Traian Basescu a vorbit mai mult despre mine decat despre contracandidatul sau, Mireca Geoana . Sunt implicat deja in aceasta campanie. E datoria mea sa ma implic, sa fac ceva cu voturile alegatorilor mei", a spus liderul liberal Crin Antonescu, citat de Realitatea.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea