Social

Revolutia incepe cu Juventus

Politehnica Timisoara se antreneaza cu Juventus Torino, campioana Italiei, pentru obtinerea titlului de campioana a Diviziei A. Partida, care va avea loc astazi de la ora 21.45, se disputa cu casa inchisa.

Dupa ce a simtit crampoanele brazilienilor, gazonul stadionului din Timisoara se pregateste pentru un nou meci de gala, ultimul inaintea revenirii la Divizia A. Amicalul dintre Politehnica si Juventus se va disputa astazi in fata unui stadion plin pina la refuz. Pe ultimele sute de bilete vindute ieri, din cele 32.000, a fost bataie. De asemenea, lucrarile de imbunatatire de pe stadionul Dan Paltinisanu au fost finalizate in mare parte. Toate cele 32.000 de scaune noi, colorate in violet, sint montate, noua instalatie de irigatie a fost probata, iar mobilierul de la vestiare a fost comandat dupa modelul folosit pe Allianz Arena . Portile se vor deschide la ora 17.45, iar Mutu si compania vor intra pe gazon alaturi de echipa lui Olaroiu la ora 20.00. Dupa prezentarea jucatorilor, pe pista vor fi prezenti si doi cavaleri cu insemnele celor doua echipe, care vor face un tur pentru a prezenta blazoanele. Imnul va fi interpretat de formatia Cargo.

Cadou luxos in ajun

Pregatiri intense au avut loc si la Hotel Continental , unde sint cazati oaspetii italieni. Conducerea hotelului a informat ca au fost inchiriate ultimele doua etaje. Ieri seara, a sosit la Timisoara un reprezentant al clubului italian pentru a rezolva toate problemele administrative si pentru a verifica daca se respecta solicitarile clubului cu privire la cazare si masa. Clubul a primit si un cadou scump in ajunul meciului cu Juventus: un autocar nou-nout, sosit direct din Suedia. Model Volvo 2005, noul autocar al echipei are toate dotarile, de la toalete pina la DVD si ecrane cu plasma.

Fotbalul bate litigiile

Printre italienii care locuiesc acum la Timisoara este si Mario Efrussi. Desi in conflict cu actualii proprietari ai clubului timisorean, cu care are de gind sa se judece, Efrussi tine cu Politehnica. Nu ma duc la stadion, pentru ca m-au dat afara de acolo, dar vreau ca Poli sa cistige. Eu sint fan Fiorentina, care este tot violet. Nu imi place Juve, tot ce e violet trebuie sa cistige. Efrussi, care a detinut in perioada 1998 - 2002 Politehnica Timisoara, impreuna cu Claudio Zambon , spune ca a reclamat la FIFA folosirea fara drept a numelui clubului si a culorii violet.

80% Adrian Mutu

Dupa golul decisiv cu Cesena, Adrian Mutu a marcat din nou pentru Juventus, in amicalul cistigat de echipa sa cu 6-2 in fata amatorilor de la Biellese. Atacantul roman a declarat ieri ca este la 80 la suta din capacitatea sa si ca este stimulat de concurenta sa joace bine, informeaza agentia Kataweb. Concurenta este un stimulent pentru a juca bine. In acest moment sint la 80 la suta din capacitatile mele, dar muncesc mult pentru a reveni. Sint fericit deoarece am contribuit la crearea unei alternative in atacul lui Juventus, a spus Mutu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea