Social

#asasini Ioan Luchian Mihalea #crima Ioan Luchian Mihalea #Nelu Florian Gavrila #Ioan Luchian Mihalea

Revoltator! Ucigasul lui Mihalea scapa de puscarie!

Nelu Florian Gavrila, unul dintre cei doi barbati condamnati la inchisoare pe viata pentru uciderea lui Ioan Luchian Mihalea, urmeaza sa fie eliberat in cursul zilei de miercuri, scrie adevarul.ro. Barbatul, in varsta de 40 de ani, a petrecut 21 de ani dupa gratii.

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au admis propunerea de eliberare conditionata a lui Gavrila, considerand ca acesta s-a purtat exemplar pe perioada detentiei. In ultimii ani, Gavrila ar fi inceput sa se caiasca pentru fapta pe care a comis-o, se arata in motivarea deciziei.

Sursa foto: targovistenews.ro

Pe 29 noiembrie 1993, artistul Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupurilor Song si Minisong, era ucis la varsta de 42 de ani. Artistul fusese atacat in holul locuintei sale din Bucuresti de doi tineri pe care ii cunostea, apoi strangulat cu niste cabluri gasite in apartament. Cei doi criminali, Nelu Lucian Gavrila si Ionel Paun, care incercau sa-l jefuiasca, au fost condamnati la inchisoare pe viata.

Gavrila a incercat si anul trecut sa obtina eliberarea conditionata, dar i-a fost respinsa cererea. Si complicele sau, Ionel Paun, vrea sa fie liber. Cererea sa, depusa in 2014, a fost respinsa, dupa ce sefii penitenciarului au semnalat comportamentul agresiv al acestuia fata de colegii din detentie.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea