Social

# vremea in weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Revine canicula! Care vor fi maximele in ultimul weekend din august

Vremea continua sa ne surpinda! Temperaturile sunt in crestere in toata tara si nu se vor inregistra precipitatii. La mare vremea este perfecta pentru plaja. Iata ce temperaturi se vor inregistra in acest weekend.

Vineri maximele vor inregistra 30°C in Bucuresti, iar cerul va fi senin. La mare cerul va fi senin pe tot parcursul zilei si nu se anunta precipitatii. Temperaturile se vor situa intre 20 si 27°C. Si la munte vremea va fi frumoasa. Temperaturile se vor incadra intre 17 si 27°C, potrivit ckick.ro

Sambata vremea continua sa se incalzeasca. In Bucuresti, minimele vor inregistra 19°C in timp ce maximele vor inregistra pana la 33°C. La mare temperaturile se vor situa intre 21 si 30°C, iar vantul va bate cu pana la 12km/h. La munte in schimb, cerul va fi partial innorat dar nu se vor semnala precipitatii. Temperaturile vor fi cuprinse intre 19 si 28°C.

Duminica vremea va fi calduroasa in toata tara. In bucuresti maximele vor atinge 33°C, iar minimele nu vor scadea sub 19°C. Vantul va sufla slab. La mare soarele va straluci cu putere, insa spre seara este posibil sa aparea cativa nori. Temperaturile vor fi cuprinse intre 23 si 27°C. La munte cerul va fi mai mult senin, temperaturile situandu-se intre 19 si 29°C.

Sursa foto: argumentpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea