Social

#preturi Trenurile Soarelui #trenurile verii #Trenurile Soarelui #cfr

Revin Trenurile Soarelui! Preturi si rute noi!

De astazi, CFR reintroduce, pentru toata perioada verii, Trenurile Soarelui. In premiera, legatura directa cu litoralul se va face si din Craiova si Brasov, cu cate doua trenuri pe zi.

 

In ceea ce priveste tarifele, pasagerii au posibilitatea de a calatori la preturi reduse, beneficiind de ofertele operate de CFR Calatori. Astfel, pretul pentru o calatorie Bucuresti - Constanta, fara reduceri, este de 30,50 la tren Regio (R) si de 62 de lei la tren InterRegio (IR). Un bilet dus-intors are 10% reducere din tariful de transport si va costa la clasa a-2-a 54,9 lei la tren R si 112,40 lei la tren IR.

 

La cumpararea cu o anticipatie de peste 21 de zile, reducerea este de 25% din tariful de transport si biletul la clasa a 2-a costa 47,5 lei la tren IR si 22,9 lei la tren R. Cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de pana la 25%, chiar 30% la cumpararea online.

Sursa foto: ivisit.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea