Social

#ploi #vremea #starea vremii #conditii meteo

Revin ploile! Cum va fi vremea pana la finalul lunii

Ploile revin in aproape toata tara. Incepand de miercuri vremea va fi instabila in toate regiunile iar temperaturile vor scadea usor. Sunt asteptate precipiatii pana la finalul lunii iulie.
Uita de vremea rea si ia-ti un cadou!

Miercuri vremea va fi in general instabila si sunt asteptate averse cu caracter torential, insotite de descarcari electrice si, pe alocuri, vijelii, in cea mai mare parte a tarii. Vor fi afectate in special vestul, centrul si nordul tarii, precum si zonele montane. Pe arii restranse sunt conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade Celsius, cel mai cald fiind in Giurgiu si Calarasi.

Si in Bucuresti sunt asteptate ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice incepand de miercuri seara. Vantul va sufla moderat si va avea caracter de vijelii, pe alocuri. Temperatura maxima nu va depasi 29 de grade Celsius.

Joi vremea se va mentine instabila in toata tara. Vor fi averse insotite de descarcari electrice, pe arii extinse, iar in unele regiuni ploile vor avea caracter torential. Vantul va avea intensificari temporare in sud-vest si sud, dar si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade Celsius, potrivit realitatea.net.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila si sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua in toata luna iulie, temperaturile urmand sa fie modeste in cea mai mare perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea