Social

#tematica #inaugurare #petrecere de revelion #Turnului de Apa

Inaugurarea Turnului de Apa din Pantelimon se face de Revelion

Turnul de Apa din Pantelimon organizeaza, la trecerea dintre ani, o petrecere de Revelion cu multa distractie si veselie. La evenimentul inedit, bucurestenii vor avea ocazia sa admire si lucrarile artistilor care au pictat turnul.

Turnul de Apa al Postavariei Romane, construit in perioada comunista, va deveni un reper pentru cartierul Pantelimon de luna aceasta. In jurul turnului va fi montata o scara in spirala, care va facilita accesul vizitatorilor la o panorama a orasului de la 30 de metri inaltime. In plus, bazinul din varful turnului va fi pictat de artistul romano-libanez Daniel Georges.

Inaugurarea oficiala a noului turn de apa si arta va avea loc in noaptea de Revelion. Cei care vor petrece Revelionul la Turnul de Apa vor fi asteptati cu mancare, bautura, expozitii artistice, muzica si multe surprize. Tematica petrecerii va fi "Turnul", care se va regasi si in forma preparatelor culinare festive.

Petrecerea de Revelion de la Turnul de Apa va incepe pe 31 decembrie, de la ora 22.00. Turnul de Apa se afla pe Soseaua Morarilor, numarul 1.

Sursa foto: arhimania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea