Social

# revelion 2021 #revelion #pandemie

Revelion in pandemie! Reguli stricte pentru noaptea dintre ani! Ce trebuie sa stie romanii

Pandemia de coronavirus vine cu reguli stricte pentru noaptea dintre ani. Pentru noaptea de Revelion 2021, toate regulile in vigoare pentru stoparea pandemiei de coronavirus raman in vigoare si trebuie respectate de populatie.

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, sustine ca aceste reguli trebuie respectate de romani pentru a putea trece cu bine peste perioada sarbatorilor, cand riscul de infectare este mult mai mare din cauza reuniunilor de familie si a intalnirilor cu prietenii. 

Autoritatile nu iau in calcul permiterea circulatiei pana la ora 1:00 in noaptea dintre ani, potrivit News.ro. Pe de alta parte, Arafat a precizat ca nici nu vor fi impuse reguli mai dure decat cele care sunt deja in in vigoare.

“Nu avem intentia sa inasprim regulile, dar nu avem intentia sa relaxam regulile. Cam asa se pune problema”, a adaugat Arafat.

Secretarul de stat din MAI a mentionat ca de Anul Nou nu vor fi petreceri sau concerte.

“Iesim pe balcon, ne uitam pe geam, ne uitam la televizor, unii sunt convins ca vor cobori in fata blocului, dar va trebui sa fie cu masca, pentru ca asta este regula in spatiul public. Dar nu petreceri si nu concerte si asa mai departe. Acest lucru se stie ca nu va fi posibil”, a mentionat oficialul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea