Social

#program partide #frf #liga i #retur

Returul Ligii 1 nu se amana!

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis ca nu exista motive pentru ca Returul Ligii 1 sa fie amanat.Unele partide vor fi totusi decalate.

"Daca ninge , ninge, jucam pe orice vreme. Ninge si pentru noi si pentru adversari. Eu nu am spus ca vreau sa se amane inceperea returului. Am spus doar ca daca exista un teren impracticabil, adica inghetat, ar fi bine sa se amane jocul respectiv. Dar si eu as vrea sa incepem returul pentru ca suntem toti nerabdatori", a afirmat Balint , citat de sport.ro.

Programul complet al returului este: 28 februarie - a 18-a; 7 martie - etapa a 19-a; 14 martie - etapa a 20-a; 21 martie - etapa a 21-a; 4 aprilie - etapa a 22-a; 8 aprilie - etapa a 23-a; 11 aprilie - etapa a 24-a; 18 aprilie - etapa a 25-a; 22 aprilie - etapa a 26-a; 25 aprilie - etapa a 27-a; 2 mai - etapa a 28-a; 6 mai - etapa a 29-a; - etapa a 30-a; 16 mai - etapa a 31-a; 23 mai - etapa a 32-a; 30 mai - etapa a 33-a; 10 iunie - etapa a 34-a.

Moldovan e de parere ca s-a luat decizia buna legata de retur, mai ales avand in vedere sistemul competitional prost din Romania.

Decizia comitetului a fost insotita de prezentarea unui sistem nou de monitorizare a partidelor. Acesta ar urma sa ofere date statistice tehnicienilor si a fost discutat, luni, la intalnirea profesionala a antrenorilor principali din primele doua ligi si a posesorilor licentei Pro. Dotarea unui stadion cu acest sistem ar costa 26.000 euro si monitorizarea unui singur meci, 2.000 euro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.