Social

Restrictii in trafic si in transportul public din Bucuresti

Traficul rutier va fi restrictionat in acest week-end pe Calea Floreasca, iar liniile de tramvai din zona Eroii Revolutiei vor fi deviate.

Din cauza lucrarilor de reabilitare ale retelei de termoficare , in zona podului peste Lacul Floreasca, circulatia va fi inchisa din aceasta dimineata de la ora 7 pana duminica la ora 22.00.

Politia Rutiera recomanda soferilor folosirea celor doua rute ocolitoare , pe strazile Biserica Ancuta – Gheorghe Titeica si strazile Fabrica de Glucoza – Barbu Vacarescu.

Liniile de tramvai din zona Eroii Revolutiei, deviate pentru doua zile in vederea executarii unor lucrari la pasajul subteran

In acest week-end liniile de tramvai din zona Eroii Revolutiei vor functiona pe trasee modificate, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Astfel, Linia 7 va functiona intre C.F.R.Progresul si Piata Unirii, prin Sos.Giurgiului, Str.Anghel Alexandru, Str.Zetarilor, Cal.Ferentarilor, Cal.Rahovei, Bd. Regina Maria . Linia 19 va functiona intre Zetari si Complex R.A.T.B. Titan, prin Calea Ferentari, Calea Rahovei, Bd. Regina Maria, Str.11 Iunie, Bd. Marasesti, Pasaj Marasesti, Bd.Octavian Goga, apoi traseul actual.

Linia 25 va functiona intre C.F.R. Progresul si Depoul Militari, prin Soseaua Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str.Zetarilor, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Soseaua Progresului, Bd.Timisoara, Str.Valea Cascadelor, Bd.Preciziei.

Pentru preluarea calatorilor de pe Sos.Giurgiului si Sos.Viilor, se infiinteaza linia naveta de autobuze 625 care va functiona intre C.F.R. Progresul si intersectia Sos.Progresului/Cal.Rahovei. Pentru preluarea calatorilor de pe Calea Serban Voda, se infiinteaza linia naveta de autobuze 619 care va functiona intre Piata Eroii Revolutiei si Posta Vitan

De asemenea, in vederea executarii lucrarilor de asfaltare pe Str. Mircea Eliade , incepand de miercuri, liniile 182 si 282 functioneaza pe trasee modificate. Linia 182 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la Piata Dorobantilor, prin Calea Dorobantilor, Bd.Aviatorilor, Str.Nicolae Caramfil, Sos.Pipera, Str.Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.

Linia 282 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Bd.Constantin Prezan/Bd.Aviatorilor, prin Bd.Aviatorilor, Str.Nicolae Caramfil, Sos.Pipera, Str.Barbu Vacarescu, apoi traseul de baza.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea