Social

Restrictii drastice de circulatie in perioada Summitului NATO

Seful Serviciului Politiei Rutiere Constanta, comisarul-sef Constantin Dancu , a declarat ieri ca in perioada 1-4 aprilie se recomanda evitarea deplasarilor cu autoturismele in zona bulevardelor Aurel Vlaicu, Alexandru Lapusneanu, 1 decembrie 1918, 1 Mai, Tomis, I. C. Bratianu, Ferdinand, Mamaia, strazile Mircea cel Batran si Primaverii. soferii trebuie sa evite centrul, dar si zonele Dacia, Tomis 3, Capitol, ICIL, Pod Butelii, Far si Tomis 2.

Aici, stationarea si parcarea masinilor va fi interzisa, intre 1 si 4 aprilie, in caz contrarmasinile vor fi ridicate de echipe specializate. In perioada mentionata, soferii au fost rugati sa evite deplasarile pe rutele Constanta-Mihail Kogalniceanu si Constanta-Neptun. Vor exista si restrictii temporare de circulatie pentru masinile de tonaj greu pe anumite sectoare, valabile din 30 martie, ora 0.00, pana pe 5 aprilie, ora 24.00.

Circulatia masinilor grele va fi strict interzisa pe DN 2A de la km 182 (intersectia cu DJ 22-Mihail Kogalniceanu) pana la intersectia cu DN3C (varianta Ovidiu). Vor fi inchise total pentru masinile grele DN3C, de la Ovidiu pana la bulevardul Aurel Vlaicu si pe DN39 (de la km5-limita municipiului Constanta) pana la intersectia cu DJ 391 (zona 23 August-Neptun). Inainte si dupa trecerea coloanelor oficiale, tot traficul va fi oprit temporar.

Politistii au inceput sa imparta fluturasi cu noile reguli care trebuie respectate.

"E un eveniment unic sa ii primim pe cei mai importanti oameni ai planetei la Constanta. E un privilegiu , iar organizarea trebuie sa fie in detaliu si avem o mare responsabilitate. Masurile de securitate vor fi exceptionale si imi cer scuze constantenilor pentru disconfort : nu vor ajunge la timp la destinatie sau vor trebui sa isi amane unele deplasari ."

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea