Social

#restaurant #new york #lista de asteptare #Bistroul din subsol

Restaurantul cu cea mai lunga lista de asteptare din lume: 5 ani!

"Bistroul din subsol" este restaurantul care se poate lauda cu cea mai lunga lista de asteptare din lume, avand rezervari pentru urmatorii 5 ani. Localul se afla in New York si desi nu este unul de lux (poate gazdui doar 12 mese de clienti), merita titlul de "cel mai exclusivist restaurant".

Bistroul este situat la subsolul resedintei patronului, Damon Bahrael (51 de ani), care in urma cu 25 de ani s-a gandit sa deschida un local special, cu catering care sa ofere clientilor preparate bio.

De la conceptul initial, Bahrael a ajuns sa dezvolte unul cu totul inedit: a devenit cunoscut ca fiind "omul orchestra", care isi intretine clientii, prepara el insusi meniurile sanatoase, le serveste la masa, spala vasele si cultiva in gradina proprie ingredientele utilizate la gatit.

Asadar, motivul pentru care clientii sunt dispusi sa astepte pana si 5 ani pentru o seara la "Bistroul din subsol" si sa plateasca sume piperate pentru acest serviciu (circa 250 de dolari o masa fara bacsis) consta in atmosfera deosebita a localului si in mancarea bio.

Se zvoneste ca peste 48 de celebritati din lumea intreaga au luat masa in restaurantul exclusivist, inclusiv Barack Obama (in anul 2011), Jerry Seinfeld sau Martha Steward.

Sursa foto: eater.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea