Social

#romani Eurovision 2017 #Alex Florea #Ilinca Bacila #Eurovision 2017

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2017, concurenti la show-urile de talente. Ti-i mai amintesti?

Aseara, romanii si-au ales favoritii care ne vor reprezenta la Eurovision 2017! Ilinca si Alex Florea au obtinut 10.000 de voturi pentru piesa „Yodel It!“. Jumatate din voturile obtinute de castigatori le-a obtinut Mihai Traistariu, podiumul fiind completat de trupa Instinct, cu peste 3.000 de voturi.

Ilinca Bacila a participat la concursul Vocea Romaniei, in 2014, ajungand  in semifinale sub indrumarea Loredanei, alaturi de care a si cantat in turneul national al artistei.

Ilinca are 18 ani si s-a nascut in Targu Mures, intr-o familie de muzicieni. A studiat muzica inca de la varsta de 7 ani si a participat la numeroase festivaluri de muzica de-a lungul timpului. De asemenea, tanara a colaborat cu Filarmonica Iasi, Opera Romana Cluj si Teatrul Dramatic Brasov, scrie tvr.ro.

Si Alex Florea Florea este cunoscut publicului, datorita aparitiilor sale in cadrul show-urilor de talente. La fel ca si Ilinca Bacila, Alex a impresionat, in 2015, cu vocea sa puternica publicul de la Vocea Romaniei. De asemenea, in 2014 a participat alaturi de fratele sau la X Factor. Nu a reusit insa sa castige niciunul dintre concursurile de talente.

Alex Florea are 25 de ani si este din Constanta. A inceput sa cante la varsta de 16 ani, fiind descoperit si indrumat de Mihai Traistariu, cel care l-a indreptat catre o scoala de muzica si apoi catre festivaluri. In prezent, Alex este masterand al Facultatii de Arte, Sectia Teatru a Universitatii Ovidius Constanta.


Eurovision 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

Sursa foto: tvr.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea