Social

Renate Weber cere demisia lui Franco Frattini, vicepresedintele Comisiei Europene

Europarlamentarul PNL Renate Weber cere, de urgenta, demisia vicepresedintelui Comisiei Europene, Franco Frattini . Weber ii reproseaza comisarului pentru Justitie si Afaceri Interne atacurile la adresa imigrantilor romani facute in ultimele saptamani in presa din Italia.

Europarlamentarul roman crede ca declaratiile lui Frattini sunt inacceptabile si ca acesta se comporta ca intr-un prelungit concediu pre si post electoral.

Franco Frattini a cerut revizuirea directivei privind libertatea de miscare in spatiul european si introducerea unor noi legi mult mai dure, dupa o serie de scandaluri legate de crime si violuri pentru care sunt acuzati imigranti romani. Frattini crede ca acestia trebuie arestati imediat, judecati folosind o procedura de urgenta si apoi expulzati sa-si execute condamnarea in tarile de unde vin.

Cererea demisiei va fi inaintata in aceasta dimineata in mod oficial presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durrao Barosso .

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea