Social

#unirea urziceni #fc timisoara

Remiza plina de fotbal intre Urziceni si Timisoara

Unirea Urziceni si FC Timisoara au incheiat etapa a XVI-a a Ligii I printr-o remiza cu un fotbal de calitate, scor 1-1, in care ambele echipe au luptat pana la ultima picatura.

Cunoscut fiind faptul ca o victorie in meciul cu Timisoara i-ar putea distanta la patru puncte fata de Dinamo, baietii lui Dan Petrescu au inceput partida cu FC Timisoara la turatie maxima si au deschis scorul foarte rapid.

Dupa doar patru minute de joc, Marius Onofras l-a driblat cu eleganta pe Cisovsky si l-a invins pe Pantilimon cu un sut pe centrul portii. Dupa marcarea golului, prudenta a fost cuvantul de ordine in tabara ialomitenilor.

Banatenii au fost invitati sa atace si acest lucru s-a concretizat in minutul 28, cand o reluare in bara a lui Borbely a fost reluata in plasa de Gigel Bucur , dupa o neatentie in defensiva echipei lui Dan Petrescu. Mai mult, banatenii puteau intra chiar in avantaj la cabine, dar lui Dorin Goga i-au tremurat picioarele in fata lui Arlauskis. Situatia s-a schimbat complet dupa pauza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea