Social

#remaniere #guvern #ministri

Remanierea, discutata astazi la Snagov. Vezi ce ministri ar putea pleca!

Cand vine vorba de remaniere , democrat- liberalii se impart in doua tabere: cei care vor urgent remanierea si cei care cred ca nu e momentul acum. Care tabara este mai numeroasa, se va vedea dupa intalnirea de la Snagov , la care se va decide daca si ce ministri vor fi schimbati.

La sfat, in padurea Snagov, din nou! La sedinta la care este asteptat sa participe si presedintele Basescu, au fost convocati ministrii PDL , parlamentarii si europarlamentarii partidului, dar si sefii organizatiilor judetene ale PDL. O sedinta informala asemanatoare a mai avut loc in urma cu doua saptamani.

"Se vorbeste de mai multe zile despre remaniere si restructurare. Ca si in alte cazuri, se folosesc mai degraba zvonuri, aluzii, idei imprecise", scria pe blog europarlamentarul PDL Cristian Preda , in urma cu doua zile. "Am speranta ca o parte din raspunsuri vor fi formulate la intalnirea PDL de duminica, de la Snagov, unde au fost invitati si deputatii europeni ai partidului de guvernamant", adauga democrat-liberalul.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea