Social

#guvernul grindeanu #tudorel toader #rovana plumb #remaniere

REMANIERE Patru ministri noi, in Guvernul Grindeanu

De astazi, patru noi ministri vor intra in guvernul condus de Sorin Grindeanu!

Astazi, conducerea social-democratilor a decis sa faca prima remaniere a Guvernului Grindeanu! Initial, era stabilit ca, in timpul sedintei Comitetului Executiv al PSD de astazi, sa fie nominalizati doi ministri, pentru portofoliile ramase vacante la Justitie si IMM-uri.

In cele din urma, la Justitie a fost nominalizat Tudorel Toader, rector al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Toader a fost judecator la Curtea Constitutionala, fiind nominalizat de PNL in anul 2006.

La ministerul Economiei, Mihai Tudose il inlocuieste pe Alexandru Petrescu. Acesta din urma va prelua Ministerul pentru IMM-uri, loc ramas vacant in urma demisiei lui Florin Jianu din timpul protestelor. Tudose a mai fost ministru al Economiei in perioada Guvernului Ponta.

De asemenea, Rovana Plumb, presedintele organizatiei de femei a PSD , fost ministru al Muncii, va prelua Ministerul Fondurilor Europene, unde o va inlocui pe Mihaela Toader.

Rovana Plumb este la al treilea mandat de deputat in Parlamentul Romaniei. in legislatura 2004-2008 a fost deputat de Valcea (mandat incheiat in 2007), in perioada 2012-2016 a fost deputat in Colegiul 2 Pucioasa, judet Dambovita, iar la alegerile din 2016 a obtinut un nou mandat in Circumscriptia nr. 16, Dambovita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea