Social

Rehhagel si-a prelungit contractul

euro -2004, presedintele Federatiei Elene de Fotbal, Vasilious Gagatsis.

Demiterea antrenorului Rehhagel, care a fost considerat in Germania ca posibilul succesor al lui Rudi Voeller la preluarea conducerii tehnice a selectionatei germane, "este in afara oricarei discutii pentru noi", a precizat Gagatsis.

"Otto tocmai si-a prelungit contractul cu noi, nu doar pina in 2006, ci pina in 2008. Aici se va retrage, cel putin asa mi s-a confesat", a afirmat presedintele federatiei elene.

Conducerea Federatiei Germane de Fotbal (DFB) s-a reunit, luni, la sediul central din Frankfurt, in sesiune extraordinara , pentru a discuta despre succesorul lui Voeller, care a demisionat de la conducerea tehnica a selectionatei Germaniei dupa eliminarea in grupele Campionatelor Europene.

Presedintele DFB, Gerhard Mayer-Vorfelder, a precizat, inaintea acestei intiniri, ca se astepta sa se creeze un grup format din patru-cinci persoane, care vor avea sarcina gasirii unui inlocuitor pentru Rudi Voeller.

Mayer-Vorfelder a declarat ca nu va demisiona din functia de presedinte al DFB. "In cel mai rau caz voi ramine presedinte pina la reunirea adunarii, pe 23 octombrie", a precizat Mayer-Vorfelder.

Presedintele DFB s-a intilnit, la Sevilla, cu fostul antrenor al formatiei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, principalul favorit pe postul de antrenor principal al selectionatei germane, dar Hitzfeld a refuzat oferta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea