Social

Rehhagel: "Grecia va fi cistigatoare"

Selectionerul Greciei, germanul euro -2004, echipa sa va fi adevarata cistigatoare.

"Basmul continua. Este incredibil ce a realizat echipa mea astazi. Cehii au fost in mod evident mai buni din punct de vedere tehnic, dar pasiunea si dorinta au fost de partea noastra. Jucatorii Dellas si Kapsis i-au controlat foarte bine pe atacantii Cehiei. In finalul reprizei a doua, l-am introdus in locul lui Basinas pe Giannakopoulos, un jucator mai ofensiv, pentru ca am considerat ca avem sansa noastra", a spus tehnicianul german.

Rehhagel a adaugat ca probabil nationala Portugaliei va dori sa-si ia revansa in finala competitiei, pentru infringerea suferita in fata Greciei, scor 1-2, in meciul din deschiderea Euro-2004. "Vom fi din nou outsideri, dar in fotbal totul este posibil, noi nu avem nimic de pierdut. In orice caz, orice s-ar intimpla, noi vom fi adevaratii cistigatori ai Campionatului European", a mai spus antrenorul german.

Selectionerul Greciei a adaugat ca nu are probleme legat de faptul ca finala cu Portugalia va fi arbitrata de germanul Markus Merk. "El a fost intotdeauna foarte strict cu mine. S-a intimplat chiar sa ma trimita in tribune", a precizat Rehhagel.

Autorul golului de argint care a adus victoria Greciei in fata Cehiei, Taianos Dellas, desemnat cel mai bun jucator al celei de-a doua semifinale de la Euro-2004, a declarat ca echipa sa merita victoria. "Debutul meciului a fost dificil, deoarece nici una dintre cele doua echipe nu dorea sa piarda. Cred ca am jucat inteligent, neutralizind punctele lor forte. Consider victoria meritata. Aceasta victorie apartine suporterilor greci, de aici si din tara. Cred ca am realizat ceva istoric", a mentionat Dellas.

Referitor la faptul ca Grecia va intilni din nou Portugalia, de data aceasta in finala competitiei, Dellas a spus ca s-au schimbat foarte multe in jocul lusitanilor de la inceputul
competitiei europene. "Portugalia este favorita, dar vor vedea ca si Grecia are un moral excelent si ca este mai puternica decit la primul meci", a adaugat jucatorul grec.

Mijlocasul Stylianos Giannakopoulos considera victoria Greciei un lucru incredibil. "Este o victorie incredibila. Este o zi mare pentru noi si o zi neagra pentru cehi . Trebuie sa ne recuperam rapid, pentru ca vom avea doar doua zile de repaus. Este un vis, este incredibil. Visam in continuare si nu vrem sa ne trezim", a spus Giannakopoulos.

La rindul sau, atacantul Angelos Haristeas s-a aratat uimit de rezultatul obtinut de Grecia. "Este incredibil. Este cea mai mare realizare a fotbalului elen. Am avut sansa in fata unor jucatori cehi care au evoluat foarte bine", a spus Haristeas.

Grecia a invins, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, echipa Cehiei, cu scorul de de 1-0, prin golul de argint marcat de Dellas in ultimul minut al primei reprize de prelungiri, dupa ce la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea