Social

Regretul profund al presedintelui: numirea lui Tariceanu

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune iesean Tele M, ca regretul lui profund in actualul mandat este ca a respectat protocolul Aliantei DA si l-a numit pe Calin Popescu Tariceanu ca prim-ministru.

"Sunt destule lucruri pe care le regret . Spre exemplu, unele iesiri de-ale mele, care sunt parte din modul in care eu sunt construit, dar ca presedinte poate trebuia sa mi le cenzurez total: celebrul episod cu ziarista din ziua referendumului sau alte incidente de limbaj. Dar, daca pe fond regret ceva, este ca am respectat protocolul Aliantei DA.

Am avut retineri cand l-am desemnat pe domnul Tariceanu, care, din pacate, la sase luni mi s-au confirmat. Dansul a preferat sa o ia pe drumul pe care l-a impins Patriciu catre PSD. Daca as fi numit un prim-ministru de la PD, Guvernul ar fi mers mult mai bine, iar eu as fi avut un parteneriat. Acest lucru il regret profund", a spus presedintele tarii.

Intrebat de moderatorul emisiuni pe cine ar fi numit de la PD in fruntea Guvernului, Traian Basescu s-a limitat a spune ca acest lucru se va vedea "dupa alegerile legislative".

Seful statului a acordat interviul duminica, cu ocazia unei vizite la Iasi, postul de televiziune difuzand inregistrarea in seara zilei de miercuri.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea