Social

# succesor regina elisabeta #regina elisabeta

Regina Elisabeta a dezvaluit numele succesorului ei la tron

Regina Elisabeta a vorbit recent despre un subiect foarte delicat. Pentru prima oara, Regina l-a numit pe cel care ii va fi succesor la tron si a cerut Guvernului sa il numeasca oficial.

Regina Elisabeta l-a numit, vineri, pe fiul ei cel mare, Printul Charles succesorul ei la tron. Este prima data cand Majestatea Sa abordeaza acest subiect in cei aproape 92 de ani de viata.

”Îmi doresc cu sinceritate ca Guvernul să continue să ofere stabilitate generațiilor viitoare și am decis ca cel care ar trebui să preia responsabilitatea muncii începute de mine în 1949 să fie Prințul de Wales. Continuând să îmbogățească și să revigoreze societatea și activitățile noastrem cred că vom fi mai în siguranță, mai prosperi și sustenabili pentru cei care ne urmăresc: o lume în care generozitatea Guvernului aduce speranță și vindecare tuturor. Din punctul meu de vedere, Guvernul a avut un rol esențial în viața mea, de când îmi amintesc, începând cu vizita în Malta, pe când aveam numai 5 ani”, a declarat Regina Elisabeta, potrivit wmagazine.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea