Social

#vacanta #iarna #inscrieri timpurii

Reduceri la vacantele de iarna, pana la 1 decembrie

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a prelungit programul " Inscrieri timpurii ", prin care pot fi cumparate sejururi cu reduceri de pana la 20%, pana la 1 decembrie.

In cadrul programului, sejururile de iarna in statiunile montane si balneare din Romania sunt cu 20% mai ieftine fata de tarifele de baza.

Programul " Inscrieri timpurii" pentru sezonul de iarna a inceput in luna septembrie si urma sa se incheie la 15 noiembrie.

"Am decis sa prelungim programul de inscrieri in urma cererilor din partea agentiilor turistice, dar si a turistilor. Este prima editie pentru sezonul de iarna", au declarat pentru Gandul reprezentanti ai ANAT.

Circa 50 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele participa la programul "Inscrieri timpurii". Acestea sunt situate in statiuni montane - Arieseni, Busteni, Gura Humorului, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia -, balneare - Baile Olanesti , Covasna - zone de turism rural - Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului , Bran-Moeciu, Valea Mare -, sau pe Litoral - Eforie Nord, Mamaia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea