Social

#muzeul antipa #expozitie #The Human Body #reduceri expozitie

Reduceri la inedita expozitie "The Human Body" pentru familii

Incepand din aceasta saptamana, pana pe 4 august, organizatorii expozitiei "The Human Body" ofera reduceri, in fiecare zi de marti, familiilor care vor sa vada ineditele corpuri umane.

Astfel, parintii si copiii care vor vizita martea expozitia "The Human Body" vor beneficia de un discount de 20% din pretul pachetului familial.

Programul de vizitare este zilnic de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00, iar expozitia se desfasoara la Muzeul Antipa din Bucuresti.

Organizatorii au anuntat ca, in perioda vacantei scolare, pachetele disponibile pentru familii in zilele de marti au urmatoarele formule si preturi: pentru un adult si doi copii, pachetul costa 68 de lei, fata de 85 de lei pret intreg, pentru doi adulti si un copil, 88 de lei, sau pentru doi adulti si doi copii, 96 de lei. Copiii cu varste mai mici de 7 ani au acces gratuit.

Din momentul in care s-a deschis, luna iunie, si pana astazi, expozitia "The Human Body" a fost vizitata de 62.000 de romani. Dintre acestia, 800 au fost elevi cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea