Social

#rednic #antrenor #dinamo

Rednic spune ca va antrena pe Dinamo si in sezonul 2009-2010 daca ii vor fi acceptate conditiile

Antrenorul formatiei Dinamo, Mircea Rednic , a declarat, duminica, la intoarcerea din vacanta petrecuta Belgia, ca va purta discutii cu actionarii gruparii si, in functie de rezultatul acestora, va decide daca va pregati formatia din Stefan cel Mare si in sezonul 2009-2010 al Ligii I.

"Marea problema a jucatorilor romani este sa-i preocupe cine va fi antrenor, in loc sa se antreneze si sa fie profesionisti. Nu voi continua cu acelasi lot, situatia se va schimba. Daca ei nu au reusit sa inteleaga mesajul meu, asta este...

Am venit sa discut, depinde daca actionarii vor accepta conditiile mele, eu le-am comunicat decizia mea inca de miercuri, acum sa vedem ce proiect au. Domnul Borcea m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa continuam, ca avem o revansa de luat", a spus Rednic, care a confirmat astfel ca presedintele executiv al clubului Cristian Borcea este cel care il sustine.

 ( citeste continuarea in Realitatea TV )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea