Social

Rednic se intoarce la Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic a anuntat, ieri, ca se intoarce la Dinamo pentru a-si continua munca neterminata din cauza demisiei din toamna anului trecut, informeaza site-ul oficial al clubului din "Soseaua Stefan cel Mare ".

"Vorbim de o munca pe care am inceput-o si nu am terminat-o. Toti am gresit la vremea respectiva, am puterea sa recunosc acest lucru. S-a dovedit ca ideea de a demisiona de la Dinamo nu a fost cea mai buna solutie. Nici pentru mine, nici pentru echipa. Dinamo nu se refuza niciodata", a spus Rednic.

Vicepresedintele clubului Dinamo, Vasile Turcu, a confirmat ca Mircea Rednic va semna un contract pe doua sezoane cu gruparea din "Stefan cel Mare", insa se va ocupa pregatirea echipei incepand din vara.

"Ne-am inteles cu Rednic si este noul antrenor al lui Dinamo pentru doi ani, insa din vara", a spus Turcu la stadionul Dinamo, care a precizat ca pana la vara de pregatirea echipei se va pregati Cornel Talnar .

Echipa din Soseaua Stefan cel Mare va fi condusa pana la finalul campionatului  de Cornel Talnar, dupa ce Gheorghe Multescu si-a reziliat contractul cu ros-albii pe cale amiabila .

Mircea Rednic a mai antrenat pe Dinamo in perioada iulie 2006-septembrie 2007, reusind sa castige un titlu de campioana si sa se califice pentru prima oara in ultimii 17 ani in primavara europeana .

Pe 1 septembrie 2007, acesta a demisionat din functie ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate de Dinamo in prima parte a acestei editii de campionat.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea