Social

Rednic nu vrea sa stea in lesa lui Dinu

Antrenorul a amenintat ca nu mai vine la Dinamo din cauza ca Procurorul se va ocupa de transferuri. Directorul general Cristi Borcea spune ca e problema lui.
 
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca nu a semnat nici un angajement cu Dinamo, si a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea sa nu mai preia echipa din Stefan Cel Mare, nemultumit fiind de faptul ca administratorul delegat al alb-rosiilor, Cornel Dinu , se ocupa de transferuri.

"Dinu urmareste jucatori de cind a plecat Zenga, pentru ca a preluat functia de director tehnic. El inca e activ. La orice echipa am fost, singura greseala care s-a facut a fost ca s-au adus jucatori peste capul meu, cum a fost si cazul lui Copos la Rapid.

Atunci cine raspunde de rezultate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai antrenez, si altii aduc jucatori?", a declarat Mircea Rednic, care a lasat apoi sa se inteleaga ca ar putea sa nu mai vina la echipa din Stefan cel Mare. "Eu inca nu mi-am acordul, nu m-am decis daca vin sau nu la Dinamo. Din moment ce se iau decizii din astea, fara sa ma intrebe, mi se pare ca... eu am semnat nimic cu Dinamo, e doar o intelegere. Am ajuns la o intelegere cu domnul Badea, iar dinsul nu are ".

Directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea, a replicat: "E decizia lui Rednic daca nu mai vine, vom avea o discutie cu el pe tema asta. Mai multe nu pot spune acum". Reamintim ca Dinamo si Mircea Rednic au ajuns la un acord pentru un contract pe o perioada de 2 ani, valabil din sezonul 2008-2009.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea