Social

#meci #steaua

Red Bull Salzburg - Steaua 3-0, intr-un amical jucat in Austria

Steaua Bucuresti a fost invinsa vineri de echipa Red Bull Salzburg cu scorul de 0-3, intr-o partida amicala disputata in Austria, in cadrul primului stagiu de pregatire sustinut de elevii lui Marius Lacatus.

Austriecii au deschis scorul inca din primul minut, prin Zickler care a marcat cu capul dupa o centrare venita de pe partea dreapta, si au majorat diferenta in minutele 81 si 88 prin Mark Janko.

Antrenorul Marius Lacatus a inceput meciul cu urmatoarea formatie: Zapata - Petre Marin, Ghionea, Goian, Golanski - Nicolita, Lovin, Tiago Gomes , Szekely - Dayro Moreno , Bogdan Stancu . In repriza secunda au mai jucat Neaga, Claudiu Ionescu si Robert Neagoe.

De partea cealalta, antrenorul Co Adriansee a trimis in teren urmatoarea echipa de start: Ochs - R. Gercaliu, Aufhauser, Sekagya, Boussaidi, Niko Kovac, Leitgeb, Vonlanthen, Ilic - Tchoyi, Zickler.

Acest meci, care s-a disputat pe stadionul din Salzburg, a fost cea de-a treia partida de verificare a stelistilor din cantonamentul pe care il sustine in Austria. In primele doua meciuri Steaua a invins-o cu 2-0 pe Maribor si cu 3-1 pe Austria Karnten.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea